Inside Sales Coordinator

Back to overview
Inside Sales Coordinator
Antwerp (BE)
Permanent

Wereldwijd combineert Katoen Natie logistieke diensten, engineering, technologie en stouwerij diensten om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken, gaande van (petro)chemie en grondstoffen tot consumentengoederen en retail.

Katoen Natie heeft meer dan 180 vestigingen verspreid over 40 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt meer dan 18.000 mensen tewerk.

De Business Unit Port Operations is wereldwijd verantwoordelijk voor de stouwerij diensten binnen de groep Katoen Natie. Hierdoor kunnen we onze kennis delen en een globale strategie handhaven. Flexibiliteit en productiviteit in een veilige werkomgeving zijn kernbegrippen in de uitvoering van onze diensten.

Als onderdeel van de Katoen Natie groep worden we sterk gedreven door de gemeenschappelijke missie, zijnde: het creëren van maximale toegevoegde waarde voor de goederenstromen van onze klanten en hun partners. Dit door onze kennis inzake logistiek, toegepaste engineering, en IT te combineren. Op deze manier maken we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de noden van onze klanten.

Katoen Natie Port Operations baat wereldwijd 7 haventerminals uit, met een sterke aanwezigheid in de haven van Antwerpen, waar we terminals hebben op zowel de linker- als rechteroever van de Schelde. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in de behandeling van breakbulk, project cargo, heavy lift cargo, dry bulk, containerhandling en roll-on / roll-off.

Op al onze terminals staat een team van goed opgeleide, ervaren, en vooral gemotiveerde mensen klaar om op maat gemaakte, kwalitatieve oplossingen op te leveren aan onze klanten.

Herken je jezelf in onderstaande beschrijving? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

In deze uitdagende functie wordt je deel van en ondersteun je ons commercieel team. Op zelfstandige manier ga je aan de slag om onze commerciële strategie te ondersteunen.

Belangrijker dan je achtergrond of ervaring is jouw mindset: Denk jij in termen als: wat werkt goed? Wat werkt wel? Wat kan anders?

Concreet kan je het volgende verwachten:

 • Je bent de spilfiguur binnen onze organisatie voor de commerciële en administratieve afwikkeling van onze activiteiten.
 • Je beheert en begeleidt het volledige commerciële proces van prijsopgave tot orderplaatsing en operationele uitvoering. Je doet dit op een nauwgezette en transparante wijze, zodat iedereen binnen de organisatie op het juiste moment over de correcte informate beschikt.
 • Je hebt frequent contact met onze klanten aangaande commerciële en operationele onderwerpen.
 • Je signaleert pro-actief (mogelijke) problemen. Je zoekt actief naar oplossingen voor alle onverwachte situaties die zich dagdagelijks kunnen voordoen. Je zoekt mee naar manieren waarop we onze organisatie kunnen verbeteren.
 • Je rapporteert op regelmatige basis over het proces.
 • Je beschikt over minimaal een bachelor diploma of equivalent door reeds verworven ervaring.
 • Je bent een teamspeler met een positieve en proactieve persoonlijkheid en sterke communicatieve vaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk in NL en EN, FR is een plus). Hierbij sta je stevig in je schoenen als expert en onderhandelaar.
 • Je bent administratief sterk ingesteld om op gestructureerde en overzichtelijke wijze orders, mails, etc. bij te houden. Je werkt nauwgezet en met oog voor detail.
 • Je hebt interesse in logistieke en maritieme activiteiten.
 • Je hebt aanleg voor commerciële contacten.
 • Je bent constructief kritisch en streeft continu naar het optimaliseren van de bestaande werkwijzen en processen, steeds wakend over het evenwicht tussen kwaliteit en efficiëntie.
No experience needed
 • Een uitdagende functie in een zeer snelgroeiend en dynamisch bedrijf met een vlakke no-nonsense bedrijfscultuur.
 • Een werkgever die initiatief aanmoedigt en ideeën uit alle lagen van de organisatie waardeert.
 • Een salarispakket in verhouding tot je capaciteiten en ervaring.
 • Mogelijkheid tot thuiswerk.
Patrick Smet
0492235918
Email CV

Your privacy matters to us, please read our Recruitment Privacy Policy