All-round Administratief Bediende

Back to overview
26/07/22
All-round Administratief Bediende
Antwerp (BE)
Permanent

Wereldwijd combineert Katoen Natie logistieke diensten, engineering, technologie en stouwerij diensten om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken, gaande van (petro)chemie en grondstoffen tot consumentengoederen en retail.

Katoen Natie heeft meer dan 180 vestigingen verspreid over 40 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt meer dan 18.000 mensen tewerk.

De Business Unit Port Operations is wereldwijd verantwoordelijk voor de stouwerij diensten binnen de groep Katoen Natie. Hierdoor kunnen we onze kennis delen en een globale strategie handhaven. Flexibiliteit en productiviteit in een veilige werkomgeving zijn kernbegrippen in de uitvoering van onze diensten.

Als onderdeel van de Katoen Natie groep worden we sterk gedreven door de gemeenschappelijke missie, zijnde: het creëren van maximale toegevoegde waarde voor de goederenstromen van onze klanten en hun partners. Dit door onze kennis inzake logistiek, toegepaste engineering, en IT te combineren. Op deze manier maken we op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de noden van onze klanten.

Katoen Natie Port Operations baat wereldwijd 7 haventerminals uit, met een sterke aanwezigheid in de haven van Antwerpen, waar we terminals hebben op zowel de linker- als rechteroever van de Schelde. We zijn voornamelijk gespecialiseerd in de behandeling van breakbulk, project cargo, heavy lift cargo, dry bulk, containerhandling en roll-on / roll-off.

Op al onze terminals staat een team van goed opgeleide, ervaren, en vooral gemotiveerde mensen klaar om op maat gemaakte, kwalitatieve oplossingen op te leveren aan onze klanten.

Is denken in oplossingen jouw tweede natuur? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Voor onze landgebonden activiteiten (truck, rail) zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot.

Belangrijker dan je achtergrond of ervaring is jouw mindset: Denk jij in termen als: wat werkt goed? Wat werkt wel? Wat kan anders?

Concreet verwachten we volgende zaken :

 • Je ondersteunt en informeert onze operationele mensen zodat zij aan de slag kunnen.
 • Je begeleidt het volledige administratieve laad- en losproces.
 • Je communiceert pro-actief met de klant, transporteurs en alle andere partners in de logistieke ketting. Ook intern ben je het aanspreekpunt voor onze landgebonden activiteiten.
 • Je houdt onze systemen up-to-date doorheen alle stappen van het proces zodat alle betrokkenen weten wat de stand van zaken is.
 • Je volgt de douane-formaliteiten op.
 • Je zoekt actief naar oplossingen voor alle onverwachte situaties die zich dagdagelijks kunnen voordoen. Je zoekt mee naar manieren waarop we onze organisatie kunnen verbeteren.
 • Goede kennis van Nederland en Engels, Frans is plus.
 • Je bent een teamspeler met een positieve en proactieve persoonlijkheid en sterke communicatieve vaardigheden.
 • Je bent administratief sterk ingesteld om op gestructureerde en overzichtelijke wijze orders, mails, etc. bij te houden. Je kan het overzicht bewaren en prioriteiten stellen in de dagdagelijkse stroom van informatie.
 • Je kan zelfstandig werken maar hecht ook belang aan de doelstellingen die het team vooropstelt.
 • Je bent niet bang om verantwoordelijkheid op te nemen.
 • Je bent constructief kritisch en streeft continu naar het optimaliseren van de bestaande werkwijzen en processen, steeds wakend over het evenwicht tussen kwaliteit en efficiëntie.
No experience needed
 • Een uitdagende functie in een snel groeiend en dynamisch bedrijf met een vlakke no-nonsense bedrijfscultuur.
 • Ruimte om jezelf te ontplooien binnen de functie en het bedrijf.
 • Een werkgever die initiatief aanmoedigt en ideeën uit alle lagen van de organisatie waardeert.
 • Een salarispakket in verhouding tot je capaciteiten en ervaring.
Chloé Janssens
+32 497/16.68.98
Email CV + Motivatiebrief

Your privacy matters to us, please read our Recruitment Privacy Policy