Administratief bediende RTS

Back to overview
Administratief bediende RTS
Kallo
Permanent

Wereldwijd combineert “KATOEN NATIE” logistieke diensten, engineering, technologie en stouwerijdiensten om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken, gaande van (petro)chemie en grondstoffen tot consumentengoederen en retail.

Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over 30 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo’n 15000 mensen tewerk.

De business Unit Port Operations is binnen de Katoen Natie groep wereldwijd verantwoordelijk voor de stouwerijdiensten van Katoen Natie. Flexibiliteit en productiviteit in een veilige werkomgeving zijn de kernbegrippen bij de uitvoering van onze diensten.

Als deel van de Katoen Natie groep worden wij door de gemeenschappelijke missie gedreven: maximale toegevoegde waarde creëren voor de goederenstromen van onze klanten, door onze kennis inzake engineering, IT en logistiek te combineren. Op deze manier maken we op maat gemaakte oplossingen voor de noden van onze klanten.

Katoen Natie Port Operations baat wereldwijd 7 haventerminals uit, waarmee we actief zijn in breakbulk, project cargo, heavy-lift cargo, dry bulk, tankcontainerhandling en roll-on/roll-off, Het kloppend hart is de Antwerpse haven, waar we zowel op de linker- als rechteroever van de Schelde actief zijn.

Op de terminals zijn onze mensen constant in de weer om op maat gemaakte, kwalitatieve oplossingen voor onze klanten te creëren. Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Voor onze tank-herstellings-afdeling zijn we opzoek naar een administratieve duizendpoot om de dagdagelijkse zaken in orde te houden. Je kan goed overweg met Microsoft-software, geen bang om de telefoon op te nemen, je bent sociaal en kan met iedereen goed overweg. Je werkt graag in dag-uren. Je hebt liefst al wat ervaring in de sector.

  • Je hebt een logisch denkvermogen
  • Je werkt nauwkeurig en gestructureerd
  • Je bent communicatief en administratief zeer sterk
  • Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels
  • Geen weekendwerk en niet op feestdagen
1 year
  • Een competitief salaris volgens kennis en ervaring
  • Een uitdagende gevarieerde functie in een zeer snelgroeiend en dynamisch bedrijf met sterke en vlakke no-nonsense bedrijfscultuur
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden
Patrick Smet
0492235918
CV via mail

Your privacy matters to us, please read our Recruitment Privacy Policy