Hoofdboekhouder

Back to overview
Hoofdboekhouder
Antwerp (BE)
Permanent

Wereldwijd combineert “KATOEN NATIE” logistieke diensten, engineering, technologie en stouwerijdiensten om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven, actief in verscheidene industrietakken, gaande van (petro)chemie en grondstoffen tot consumentengoederen en retail.

Katoen Natie heeft meer dan 181 vestigingen verspreid over 30 landen in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en het Verre Oosten en stelt zo’n 15000 mensen tewerk.

De business Unit Port Operations is binnen de Katoen Natie groep wereldwijd verantwoordelijk voor de stouwerijdiensten van Katoen Natie. Flexibiliteit en productiviteit in een veilige werkomgeving zijn de kernbegrippen bij de uitvoering van onze diensten.

Als deel van de Katoen Natie groep worden wij door de gemeenschappelijke missie gedreven: maximale toegevoegde waarde creëren voor de goederenstromen van onze klanten, door onze kennis inzake engineering, IT en logistiek te combineren. Op deze manier maken we op maat gemaakte oplossingen voor de noden van onze klanten.

Katoen Natie Port Operations baat wereldwijd 7 haventerminals uit, waarmee we actief zijn in breakbulk, project cargo, heavy-lift cargo, dry bulk, containerhandling en roll-on/roll-off, Het kloppend hart is de Antwerpse haven, waar we zowel op de linker- als rechteroever van de Schelde actief zijn.

Op de terminals zijn onze mensen constant in de weer om op maat gemaakte, kwalitatieve oplossingen voor onze klanten te creëren. Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

 

 

Voor de afdeling boekhouding zijn we op zoek naar een gedreven van A… tot… Z hoofdboekhouder, de volledige boekhouding inclusief de maandafsluiting, jaarlijkse afsluit en btw-aangifte, de opvolging van vennootschapsbelasting (uitgevoerd door een extern kantoor) zijn jouw verantwoordelijkheid. De boekhouding gebeurt in een Oracle Cloud software, er is geen Oracle-ervaring vereist maar het is zeker wel een pluspunt. Het goed kunnen omgaan met MS Excel is gewenst. De plaats van tewerkstelling is in eerste instantie op het kantoor te, Zwarteweg Haven 347 te 2030 Antwerpen. Na verloop van tijd (wanneer men is ingewerkt) is er ook mogelijkheid om te werken op het kantoor te Haven 1227, 9130 Kallo en één dag thuis, indien gewenst.

 • Geïnteresseerd in logistieke en stouwerij activiteiten
 • Je werkt nauwgezet en met oog voor detail
 • Kritische blik, gekoppeld aan zin voor analyse
 • Je werkt graag zelfstandig en bent stressbestendig
 • Oplossingsgericht: er is steeds een oplossing
3 years
 • Een uitdagende gevarieerde functie in een zeer snelgroeiend en dynamisch bedrijf met sterke en vlakke no-nonsense bedrijfscultuur
 • Een competitief salaris volgens kennis en ervaring
 • Bedrijfswagen inclusief tankkaart
 • Op termijn (na opleiding) mogelijkheid tot thuiswerk 1 dag/week
 • Maaltijdcheques - ECO-cheques
 • Bedrijfslaptop inclusief toebehoren
 • Smartphone inclusief abonnement
Patrick Smet
0492235918
Email your Curriculum Vitae

Your privacy matters to us, please read our Recruitment Privacy Policy